Sådan vurderer jeg

Når jeg skal anmelde burgere, bruger jeg et rating system fra 1 – 5 stjerner. Nedenfor kan du læse hvad antallet af stjerner betyder.

Jeg vurderer følgende punkter:

Bolle
Hvordan er den skruet sammen? Er den tør, hård eller blød? Er den hjemmelavet?

Bøf
Har den en god smag, er den saftig, er den gennemstegt eller rød? Grillet, sousvide eller stegt på en helt anden måde, er også ting jeg prøver at undersøge.

Fyld
Passer fyldet til burgeren? Sejler det hele rundt, eller er der tænkt over sammensætningen? Passer de enkelte ingredienser til hinanden, eller bliver det for underligt?

Mayo/dip
Hjemmelavet eller købe mayo? Skiller den, eller hænger den perfekt fast på den spiselige ske?

Fries
Den største kompagnon til burgeren, må være fritterne. Er disse hjemmelavet? Er de varme, sprøde, bløde eller hårde? Er de lavet med en bestemt olie, eller krydret med noget?

Skovbo anbefaler
Det sidste punkt er simpelthen min lyst til at komme igen og om jeg har lyst til at anbefale stedet til andre i min familie og vennekreds. Her kan vurderes mange ting, kvaliteten af maden, stemningen, serveringen osv.

Disse seks punkter går igen i alle mine anmeldelser, dog er der enkelte steder hvor der ikke serveres fries og mayo. I disse tilfælde vurderes kun burgeren.

Alle punkter vurderes fra 1 – 5 og dette giver så en samlet score som vil være den samlede bedømmelse.

Anbefalinger
På siden har jeg en lille award til de steder som udmærker sig bedst. Denne Top-anbefaling gives kun til de steder, jeg virkelig mener har fortjent det.
Derudover har jeg nederst på siden, en oversigt over de pt. 5 bedste burger steder jeg har besøgt.

Top-anbefaling gives til de steder jeg VIRKELIG vil anbefale alle at prøve.