Manifest

Jeg elsker burgere. Punktum.
Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft en særlig passion for mad, men den ret, der gang på gang vinder mit hjerte, er burgeren. Derfor har jeg besluttet at videregive min passion og samtidig inspirere dig til at udforske en verden af burgere.
Her på siden vil jeg anmelde burgere fra restauranter, foodtrucks, joints, caféer, festivaller og andre steder jeg besøger, så du kan holde dig up-to-date med, hvor du får de bedste burgere.  Jeg begrænser mig ikke af lande eller bestemte områder, men da mit hjerte banker for et helt særligt burgersted, vil netop deres burgere afte være på tapetet. Men bare rolig, så guider jeg dig igennem hvilken burger du skal prøve næste gang.
Burgere er min passion – og det vil jeg gerne dele med dig !

Forestil dig et sted der gør op med alt du kender omkring konceptet burger restaurant, et sted hvor almindelige regler ikke gælder, et nytænkende sted hvor det er burgerne der regerer, ”burger rules” – Velkommen til Burger Anarchy!

Ovenstående er taget fra mit favorit burgersted, Burger Anarchy. Burger restauranten i hjertet af Odense har med deres filosafi, ramt mit hjerte.
De få linjer er meget sigende, for hvordan jeg kan lide mine burgere.

Der er uendelige kombinationer for, hvordan en burger skal være, Lige så mange kombinationer som der er, lige så mange præferencer er der naturligvis også. Men den helt traditionelle burger med iceberg, tomat, ketchup, syltet agurk og bøf synes jeg bliver lidt for kedelig. Der må gerne ske lidt, og man skal turde udfordre burgerens sædvanlige fyld. Dette gør Burger Anarchy, og jeg værdsætter at de tør gå ud over det traditionelle, når det kommer til sammensætningen i burgeren.

Velbekomme.