The Burger Shack

Min vurdering:
En burger som blæste både mig og min kammerat omkuld. Den var længder bedre end den efterfølgende AC/DC vi var til. Især bøffens smag og saftighed, er noget af det ypperste jeg har prøvet. Deres parmesan fries var en overraskende god oplevelse. Skal du til Århus? Så SKAL du forbi The Burger Shack, som får en velfortjent Top-anbefaling af mig.

En spontan tur til AC/DC koncert med en kammerat, gjorde at vi manglede noget mad inden koncerten. Jeg søgte lidt på nettet efter lækre burger joints i Århus. Jeg fandt lidt forskelligt, men valget blev The Burger Shack. Et valg som senere hen skulle vise sig at være det helt rigtige.

Vi parkerede bilen og gik ned gennem gågaden i downtown Århus, og mens vi blev mere og mere sultne, gik der ikke længe før vi endte i en sidegade til gågaden, hvor The Burger Shack har deres lokale. Da vi ankom var vi begge meget overrasket over størrelsen på stedet, da det ikke fyldte meget i gadebilledet. Der stod kunder helt ud på gaden da vi kom, og stillede os i kø. Der er to valgmuligheder her: En hamburger og en cheeseburger. Begge kan krydres med bacon hvis dette ønskes for 5,00 kr. ekstra.

Det lille sted med den store smag

Vi ventede i cirka 10 minutter på at kunne bestille og imens vi kom længere og længere mod bestillingsskranken, kunne vi nyde indretningen som er meget typisk amerikansk indrettet. Her er vel plads til omkring 10 siddende gæster plus det dobbelte udenfor. Det betyder at stedet er typisk take-away og altså ikke et sted man sidder og nyder maden i flere timer.

Billede af det meste af shack’et

Endelig blev det vores tur, og der blev bestilt to gange cheeseburgere med bacon og to gange fritter med mayo + sodavand.
Vi forlod stedet igen, og skulle så sørge for at være tilstede når vores navn blev råbt op. Ventetiden efter vi havde bestilt mad, var på cirka 20 minutter, hvilket er ok, med tanke på hvor mange kunder der rent faktisk var på det tidspunkt.

Fritter og burger – JA TAK !

Endelig blev det vores tur, og vi fandt et bord udenfor hvor vi kunne sidde og nyde vores mad. Vi pakkede op og kunne konstatere vi begge havde fået parmesan fritter   selvom det ikke var bestilt, men det gjorde bestemt ikke noget, De smagte fantastisk !

Burgeren sad lige i skabet. Ikke så flot som på nogle af de billeder vi havde set, men da vi fik første bid var alt det ligegyldigt. Bøffen var den bedste bøf jeg havde smagt – EVER ! Den er grillet over åben ild, og den grillede og røgede smag den havde, slår simpelthen alt.

Shack Burger™ Cheese

Selvom burgeren ser MEGET juicy ud, så snyder billedet. Den var super lækker, og smagen i den var simpel, men fantastisk. Dette skyldes især den super lækre bøf smag og tilberedning af denne. Vi fik desuden Shack mayo og en chili mayo
Mine varmeste anbefalinger til dette lille “shack” i hjertet af Århus. Hvis du er på de kanter, må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse. En RIGTIG RIGTIG god burger.

Prisen var 90,00 kr. pr. næse inkl. Burger m. Bacon og fritter. Hertil 5,00 kr. pr. mayo og 20,00 kr. for en sodavand.

Du finder The Burger Shack her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fries
  • Skovbo anbefaler
4.7

Samlet vurdering

En burger som blæste både mig og min kammerat omkuld. Den var længder bedre end den efterfølgende AC/DC vi var til. Især bøffens smag og saftighed, er noget af det ypperste jeg har prøvet. Deres parmesan fries var en overraskende god oplevelse. Skal du til Århus? Så SKAL du forbi The Burger Shack, som får en velfortjent Top-anbefaling af mig.