Sliders

Min vurdering:
Sliders holder stadig. Med omkring 10 forskellige slidere på menukortet er der rig mulighed for at finde 3 burgere der falder i din smag. Deres variation er god, og de formår at skabe et rigtig godt samspil med deres fyld. Fritterne er lækre og sprøde og deres mayoer smager godt. Bestemt ét af de bedste burgersteder i København efter min mening og derfor får de også en Top-anbefaling med på vejen.

Sliders er stadig ét af mine fortrukne burgersteder i København. Stedet minder lidt om favoritten Burger Anarchy i Odense og Næstved, og formår at udfordre burgeren. Det betyder at deres versioner ikke “bare” er en bolle med bøf og ost, men i stedet er der finurlige kombinationer, som Sliders virkelig rammer godt. Ved at servere disse små mini burgere, er der rig mulighed for at smage noget forskelligt på samme besøg, hvilket også er et stort plus i min bog.
Jeg bestilte Sloppy Mama (Braiseret okse i rødvinssauce,
toppet med sprød bacon og syltede rødløg), Little Miss Fatty (Flammegrillet bøf af hakket oksekød med en fed creme af bagte peberfrugter, løg, chili og mandler,
toppet med cheddar, sprød bacon og syltede squash), Ugly Duckling (Braiseret ande- og kyllingebryst i sød chili, hoisinsauce, toppet med sukkerærter, forårsløg
og peanuts), Jalapeño Cream (Flammegrillet bøf af hakket oksekød, fed jalapeño creme, balsamico-marinerede jordbær og karamelliserede rugbrødscroutoner), Crispy Oriental Variety (Svin braiseret i kokosmælk, sesamolie,
citrongræs og hvidløg, salat af mynte, frisk chili og koriander, toppet med knuste
flæskesvær og gomamayonaise).

Little Miss Fatty, Ugly Duckling, Jalapeño Cream og Crispy Oriental Variety

Man bestiller i baren og sætter sig ved et bord (ingen bordbestilling mulig) og så bliver burgerene serveret på et samlet fad. Meget elegant og pakket i lækkert sort papir.

Ugly Duckling

Første burger jeg gik i gang med var Ugly Duckling som jeg faktisk tidligere har smagt og jeg synes kombinationen med and og kylling er rigtig god. Meget mørt og saftigt kød, og med peanuts for at give lidt crunch. Rigtig lækker og anderledes burger.

Little Miss Fatty

Næste burger blev Little Miss Fatty med hakkebøf og cheddar. Umiddelbart lyder det jo helt almindeligt, men her er den tunet lidt med blandt andet creme af bagte peberfrugter, mandler og syltede squash. Samlet set er dette en af de bedste slidere på Sliders, og ligger sig i toppen af skalaen.

Jalapeño Cream

En burger med jordbær. Kan man det? Svaret er ja det kan man godt, og det fungere overraskende godt. Burger Anarchy har også tidligere lavet en månedens burger med jordbær som også var rigtig god.
I denne burger fra Sliders er der udover de balsamico-marinerede jordbær, flammegrillet hakkebøf, jalapeño creme og karamelliserede rugbrødscroutoner.
Hvis du er til stærk mad, er denne burger lige noget for dig. Selvom jordbærene er søde, så er jalapeño cremen overraskende stærk, og brænder lidt i munden. Ikke for meget, men lige tilpas (hvis du kan lide stærk mad) Er du ikke til stærk mad, vil jeg gå uden om denne. Denne er bestemt også én af de slideres der udmærker sig og sætter sig fast på nethinden.

De to sidste burgere nåede jeg ikke og få billeder af, men især Crispy Oriental Variety skuffede dog lidt. Ikke mindst grundet mynten som er meget gennemtrængende. Dog var de knuste flæskesvær rigtig lækre.
Sloppy Mama fik jeg kun et par bider af, men det braiserede oksekød i rødvinssauce var saftigt og mørt. Tilfør bacon og syltede rødløg og du får en slider som næsten kan spises af alle. Meget mild i smagen, men alligevel en god burger til at starte med.
Fritterne er sprøde, gyldne og smager godt. Jeg bestilte desuden chilimayo og trøffelmayo, hvor især trøffelmayoen var rigtig god.

Sliders er besøgt i 2016 og nu igen i 2017. Selvom enkelte af burgerene gik igen, er stedet stadig et sted jeg vil anbefale alle at prøve. Jeg er vild med deres tankegang om at burgeren ikke blot skal være almindelig og “som vi plejer”. De tør prøve finurlige kombinationer af, og i de fleste tilfælde rammer de også plet.
Prisen er 129 kr. for tre sliders og fritter. Hertil 8kr. pr. mayo og 45 kr. for en halv liter sodavand. Bestemt ikke dyrt i min optik, og er du sulten så bestil en ekstra slider som koster 45 kr. ekstra pr. stk. Vi endte med 401 kr. for 7 sliders, to store colaer, 2 fritter, 3 mayoer.

Som en lille bonus kan du HER besøge Sliders med Google Maps. Altså som i gå helt ind i restauranten og se dig omkring.
Ekstra bonus: Man kan få 24 karat guldflager på sine fries for 50,00 kr. ekstra.

Du finder Sliders her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
4.5

Samlet vurdering

Sliders holder stadig. Med omkring 10 forskellige slidere på menukortet er der rig mulighed for at finde 3 burgere der falder i din smag. Deres variation er god, og de formår at skabe et rigtig godt samspil med deres fyld. Fritterne er lækre og sprøde og deres mayoer smager godt. Bestemt ét af de bedste burgersteder i København efter min mening og derfor får de også en Top-anbefaling med på vejen.