Nur’s

Min vurdering:

Nur’s – Burger & Steakhouse i Nyborg har længe været et af mine yndlings steder, når jeg skulle bevæge mig uden for Odense for at finde en god burger.
Deres “The French” burger er helt eminent og tilpasset med perfekte smags oplevelser. Ideen med en pariserbøf i en burger, er genial.
Stedet har også en enkelt Michelstjerne, og er helt bestemt et besøg værd, hvis du ligger vejen forbi Nyborg. Med denne anmeldelse får Nur’s også en Top-anbefalings Award med på vejen.

Nur’s i Nyborg åbnede tilbage i 2018, og jeg har flere gange besøgt stedet med en kammerat som bor i Nyborg. Det var ham der anbefalede mig stedet, og hver gang vi ses, ender vi som regel på Nur’s.

Derfor er det også på tide at stedet anmeldes, da jeg efterhånden har besøgt stedet 6 – 8 gange de sidste par år.

Min yndlings burger er helt klart The French med 200 gr. bøf af hakket oksekød, dijon mayo, salat, agurk, port salut, rødbeder, kapers, spejlæg, karamelliseret løg & peberrod. Serveres med hjemmelavede pommes frittes & chilimayo.

The French

Tidligere serverede de kartaffelbåde til burgeren, men nu er de gået over til almindelige pomfritter. Det gør hverken fra eller til for mig – ingen af delene er hjemmelavet, og det trækker ned. Dog ikke nok til at ødelægge oplevelsen, det giver bare ikke noget udover det sædvanlige.

Ikke hjemmelavede fritter, men mayoerne smagte meget som hjemmerørt

Tilgengæld er bollen, fyldet, bøffen og mayoen i den gode ende. Især kan jeg fremhæve kombinationen af pariserbøffen som enestående og fantastisk. Det er simpelthen en fremragende kombination, som jeg er lige begejstret for hver gang.

Juicyness – MUMS

Bøffen er stegt perfekt rosa – HVER gang. Én af de ting min kammerat og jeg har talt om, er at bundniveauet er tårn højt hver gang. Den er ensartet og lækker, hver eneste gang. Det er altid imponerende og en fornøjelse at komme et sted, hvor der er fokus på den gode oplevelse – HVER gang.

Se lige den flotte farve på bøffen

Mayoen smager hjemmerørt, og deres hvidløgs mayo og deres chilimayo smager rigtigt godt. Ikke for stærke og ikke for milde.
Jeg har dog smagt deres almindelige mayo, som jeg synes er lidt til den kedelige side.

Nur’s – Burger & Steakhouse er helt sikkert et besøg værd, og den har fortsat en Michelstjerne. Forsætter det gode niveau og den lækre mad, er jeg sikker på den nok skal snige sig op på to stjerner. Mere om dette senere i 2020.

Nur’s har fortjent en top-anbefaling her på bloggen

Du finder Nur’s her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
4.3

Samlet vurdering

Nur’s – Burger & Steakhouse i Nyborg har længe været et af mine yndlings steder, når jeg skulle bevæge mig uden for Odense for at finde en god burger.
Deres “The French” burger er helt eminent og tilpasset med perfekte smagsoplevelser. Ideen med en pariserbøf i en burger, er genial.
Stedet har også en enkelt Michelstjerne, og er helt bestemt et besøg værd, hvis du ligger vejen forbi Nyborg. Med denne anmeldelse får Nur’s også en Top-anbefalings award med på vejen.