Kuhstall i Wagrain laver en ganske fin burger. Den er ikke fantastisk, og mangler dog lidt for at være anbefalelsesværdig. Burgeren smager godt, dog med lidt for anonym bøf smag. Den vinder dog lidt point ved en hjemmelavet brioch bolle og perfekt vejr.
Kedelig mayo til anonyme fritter gør at helhedsoplevelsen ikke er rigtig god.
På den årlige skitur skulle burgeren på After Ski stedet Kuhstall naturligvis testes. Efter en god formiddag med høj sol og perfekt skiløb, skulle dagens middagsmad findes på Kuhstall.
Vi valgte alle en burger i dagens anledning og min far og jeg hoppede på en Kuhstall burger, mens min søster og hendes veninde hoppede på deres kyllinge burger.
Der var høj sol og vi fandt et godt bord udendørs med udsigt over hele baren. Der gik ikke længe inden vores mad indfandt sig på vores bord.
Burgeren var anrettet som de fleste andre typiske café burgere, og så ganske flot ud, dog uden at være noget udover det sædvanlige.
Dyppelsen var jeg dog lidt skuffet over, og det var en lille skål hvori der både var almindelig mayo og ketchup. Jeg savnede en mere speciel mayo i stedet for en helt neutral.
Burgeren var med oksekød, ost, syltede løg, salat og BBQ sauce – alt samlet i en brioche bolle.
Bollen var ganske fin, men dog til den tørre side, mens BBQ saucen var lige tynd nok og med en lidt for syrlig smag.
Jeg savnede mere røg og mere “greasyness” i burgeren. Bøffen var grillet, men manglede smag af grill og da den var helt gennemstegt, manglede den lidt saftighed.
Osten var anonym og jeg savnede mere smag. Baconen var ikke stegt sprød, men nærmere kun halvt stegt. Mange steder er begyndt at gøre dette, men jeg foretrækker altså min bacon stegt sprød.
Fritterne var sprøde og gjorde det en pomfrit skal, dog synes jeg mayoen dertil, gjorde at jeg ikke helt nød det så meget som jeg havde håbet på.
Burgeren smagte okay. Den var hverken dårlig eller god. En mellemting som også betyder den får en meget middel karakter her på bloggen.
Vil jeg anbefale den til andre? Måske, men så skal man virkelig være sulten efter burger.
Når det så er sagt, så gjorde vejret og skiløbet måske også lidt ved smagen. Havde det været overskyet og trist vejr, så var jeg nok landet på en lavere karakter.
Du finder Kuhstall her:
SCORECARD
Samlet vurdering