Jagger

Min vurdering:
Burgeren fra Jagger, er flere steder blevet nævnt som noget af det bedste i København. Jeg må indrømme at jeg ikke helt er med på den bølge, der falder på halen over nivauet på Jagger. Bevares, det er en veltilberedt burger, men der manglede lige det sidste for at skinne igennem. Dog formår de at lave en chipotle mayo, som rent faktisk smager af chipotle, og det giver plus i min bog.

I forbindelse med arbejde, skulle jeg en tur til København, og jeg havde allerede inden afrejse, besluttet mig for jeg skulle lægge et besøg forbi Jagger, som lå i en fornuftig afstand til Københavns Hovedbanegård.

Det endte faktisk med at efter diverse møder, at min kammerat også var i København på samme tidspunkt, så vi aftalte at vi mødtes på Hovedbanegården og tog på Jagger sammen.

Neonskilt på væggen der…

Turen fra Hovedbanegården til Jagger som ligger på Istedgade, tog cirka 10 minutter på gåben.
Vi gik i gang med bestillingen og havde aftalt at vi skulle prøve lidt af hvert. Vi bestilte derfor burgere med pomfritter, og deres Fried Chicken som starter. Hertil Deres Jagger Mayo og Jagger Chipotle Mayo.

Når der bestilles modtager man en lille smart sag, som blinker når din mad er klar, og du kan herefter gå op og hente den bestilte mad. Smart, og så slipper man får en nummer system.
Efter 10 minutters ventetid, blinkede vores enhed, og vi hentede vores mad. Tre personer bestilte vi til, og vi skulle alle have det samme.

Vi så hurtigt på kyllingen, som var større end forventet, og til vores alles store skuffelse, var kyllingen med skind og ben under paneringen. Ingen af os tog mere end et par bider, og blev enige om det ikke lige var os.

Deres fritter smagte rigtig fint, dog til den lidt neutrale side, og ikke nogen wow oplevelse. Deres Jagger Mayo var helt plain, og forventeligt niveau. Deres Chipotle mayo må jeg derimod bøje mig i støvet for. Aldrig har jeg smagt en chipotle mayo, som smagte så meget af røget chili (chipotle) hvilket giver store plusser i min bog. Oftes smager chipotle mayo’er ikke forfærdeligt meget af chipotle, men Jagger rammer den lige i skabet med deres version.


Deres burgere bliver serveret i en meget kedelig og neutral flamingo æske, næsten som man kender det fra diverse grillbarer. Og bevares, den er ikke imponerende stor eller indbydende når man får æsken.


Men pakker man æsken op, bliver man mødt af en meget mørk, amerikansk inspireret bolle, som er sød og smager lidt som en krydderbolle.


For en god ordens skyld, må jeg indskyde at vores burgere blev bestilt med bacon, salat, tomat og løg. Alt sammen som ekstra udgift til burgeren. Dvs. i en plain cheeseburger fra Jagger, er der kun bøf, ketchup, sennep og pickles. Alt andet skal tilkøbes.


Burgeren er ikke stor, men faktisk nok til at gøre en mæt – hvis man dog husker at bestille fries ved siden af.
Det er ikke den flotteste burger jeg har haft, men som self-order burgerjoint, er den acceptabel.


Fyldet var dog lidt til den kedelige side, og især den kedelige iceberg salat var lidt ligegyldig. Men bøffen derimod, var stegt meget tæt på perfekt. Smagen var god, men da helheden blev lidt ødelagt af fyldet, får den ikke topkarakter.
Jeg havde også bestilt min burger uden sennep, hvilket de havde glemt da vi afhentede bestillingen. Dette var dog ikke noget som ødelagde mit indtryk af burgeren, og smagen af sennep var bestemt ikke dominerende. Jeg vil næsten gå så langt og sige at hvis man ikke vidste der var sennep i, så ville man ikke vide det.

Prisen på 137 kr. dækker burger, fries, fried chicken, mayo og sodavand, hvilket ganske acceptabelt for denne type burger.
Jagger er ikke et sted jeg SKAL opleve igen, men er bestemt ikke skræmt væk. Da jeg ikke er så afte i København, vil jeg nok hellere prøve noget nyt eller fx. finde Burger & Bun og bruge mine penge dér.

Du finder Jagger her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fritter
  • Skovbo anbefaler
3.6

Samlet vurdering

Burgeren fra Jagger, er flere steder blevet nævnt som noget af det bedste i København. Jeg må indrømme at jeg ikke helt er med på den bølge, der falder på halen over nivauet på Jagger. Bevares, det er en veltilberedt burger, men der manglede lige det sidste for at skinne igennem. Dog formår de at lave en chipotle mayo, som rent faktisk smager af chipotle, og det giver plus i min bog.