Eydes Gastro Pub

Min vurdering:
Eydes BBQ burger er en fin café burger. En anonym aioli og lidt kedelige pommes fritter. Broiche bollen var lidt tør, men bøffen havde en fin smag. Jeg fik hvad jeg forventede af en burger på denne type café.

Endnu et besøg på et af de utallige caféer i Odense, og denne gang på Eydes. Vejret var fint, så vi blev parkeret ude foran.
Forretten bestod af deres signaturret – nachos og herefter valgte jeg en barbecueburger som jeg skulle teste.

Vi ventede ikke længe før vi fik hovedretten serveret.

Barbecue burger

Eydes barbecueburger består af økologisk burgerbolle, grillet hakkebøf med chilisauce, friterede løgringe, bacon, salat og barbecue sauce.
Den så indbydende ud, dog var mængden af fritter lidt skuffende.

Burgeren var en fin oplevelse, men bollen var ikke så lækker som jeg havde håbet. Lidt tør og virkede som om der ikke var nok gods i den. Løgringende lignede ikke den var hjemmelavede slags, men bøffen var ganske fin steg, dog til den gennemstegte side.
En rigtig fin café burger, som jeg sagtens kunne finde på at bestille igen. Det er dog ikke stedet jeg vil tage hen, hvis jeg er virkelig er burger sulten.

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fries
  • Skovbo anbefaler
3.4

Samlet vurdering

Eydes BBQ burger er en fin café burger. En anonym aioli og lidt kedelige pommes fritter. Broiche bollen var lidt tør, men bøffen havde en fin smag. Jeg fik hvad jeg forventede af en burger på denne type café.