Cafe Mauritz

Min vurdering:

Cafe Mauritz laver en helt almindelig og desværre lidt kedelig burger. Udvalget er stort, men umiddelbart var indtrykket af burgeren som helhed, lidt under middel. Bøffen var stegt lidt til den grå side, dog uden den store smag og burger dressingen var meget anonym. Den hjemmelavede bolle med rosmarin, var faktisk den bedste oplevelse ved besøget.

Cafe Mauritz er en burgerkæde som blandt andet på Fyn. Jeg valgte at besøge deres cafe i Odense beliggende på Dalumvej.
Vi fik hurtigt et menukort en lørdag middag, og vi valgte en snack kurv til deling som forret og jeg valgte en Odense burger som bestod af bøf af hakket fynsk oksekød, cheddarost, bacon, løgringe, tomatrelish, salat, drueagurk, syltede rødløg og hjemmelavet burgerdressing.

Udvalget fejler bestemt ikke noget

Ventetiden var der ikke noget at sætte en finger på, og efter forresten gik der ikke meget mere end 10 minutter til vores burgere ankom.

Burgeren ser flot ud

Burgeren er flot anrettet, uden alt for meget forstyrrende fyld. Osten er smeltet flot og den hjemmelavede bolle smager rigtig godt.

Flot anrettet, men bådkartaflerne burde have været hjemmelavet

Generelt er burgeren serveret flot, men kartafler ligner desværre nogle man kan købe på frost i en pose – her havde det klædt Mauritz mere at lave dem selv. Smagen var ganske ok, men det trækker altså ned at de ikke er hjemmelavet.
Havde bestilt en trøffel mayo og en hvidløgsdressing, og er ret sikker på at trøffelmayoen blev byttet ud med en chili mayo. Alene af den årsag at jeg ikke kunne smage hvad det egentlig var, siger måske meget om hvordan mayoerne egentlig var. Meget anonyme, selvom hvidløgsdressingen dog havde lidt smag af hvidløg.

Fyldet passede godt til burgeren

Bøffen var stegt lidt til den kedelige side, hvilket også gjorde at smagen var lidt tam, dog uden at være dårlig. Med de friske råvarer de benytter, burde bøffen smage bedre.
Løgringen i burgeren var god og stadig sprød, og de syltede rødløg var gode. Drueagurken var ikke nødvendig efter min mening når der nu var syltede rødløg i burgeren.

134,00 kr. for en burger med fritter og mayo er en meget almindelig cafe pris, men der var andre steder i Odense jeg hellere ville vælge hvis jeg gerne ville have en cafe burger.

Du finder blandt andet Cafe Mauritz her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
2.7

Samlet vurdering

Cafe Mauritz laver en helt almindelig og desværre lidt kedelig burger. Udvalget er stort, men umiddelbart var indtrykket af burgeren som helhed, lidt under middel. Bøffen var stegt lidt til den grå side, men uden den store smag og dressingen var meget anonym. Den hjemmelavede bolle med rosmarin, var faktisk den bedste oplevelse ved besøget.