Café Kræz

Min vurdering:
Burgeren på Café Kræz, lever ikke op til definitionen på en god café burger. Jeg var skuffet over helhedsoplevelsen. Bøffen var gennemstegt og uden smag, fyldet var smagsløst og uden punch. Mayo’erne var alt for almindelige. Mangler du en lækker café burger i Odense, er der flere andre steder som vil være et bedre alternativ. 

Café Kræz har fået nyt menukort, og det fejrede de med et super tilbud i denne uge. Halv pris på alt deres mad, så dette tilbud lod jeg mig friste af sammen med en kammerat.

Der var naturligvis booket godt op på sådan en onsdag aften, men det lykkedes os alligevel at få et bord kl. 20.00.

The beef supreme burger

200 g bøf af dansk kødkvæg, smeltet ost, bolle smurt med trøffelmayo, sprød salat, hjemmelavet løgkompot, knasende agurk og tomat. (Tilkøb af bacon 10,- Tilkøb af ekstra ost 10,- Tilkøb af foie gras 30,- eller tilkøb af ekstra bøf 30,-)

Ovenstående er taget fra deres nye menukort, og denne ville jeg naturligvis prøve at sætte tænderne i. Jeg valgte desuden tilkøb af bacon i burgeren.

The beef supreme burger

Ventetiden var acceptabel og cirka 25 minutter efter vi havde bestilt, kom vores mad. Burgeren er flot præsenteret, men på en meget café-agtig måde som gør at burgeren er meget åben, for at fremvise alt fyldet.
Derudover var der fritter og to mayo’er. Mayoen var en plain mayo og en ketchup. Da vi skriver 2017, forventede jeg faktisk noget mere interessant som dip, men det er naturligvis ikke kun dette der skal bedømmes.

Fritter

Fritterne var store og sprøde. Kun krydret med salt, men de smagte faktisk ganske ok, men da mayo’erne var for almindelige, manglede der lige det sidste for en perfekt harmoni.

Bacon manglede lige det sidste sprødhed

Det meste af fyldet lignede at det faktisk blot var kastet ind i burgeren, og med denne type servering var den svær at spise, uden at den skilte helt ad. Jeg spiser gerne med kniv og gaffel, men her var det faktisk også en bedrift i sig selv, at få en bid brød, salat, fyld og bøf i én og samme mundfuld.

En del af løgkompotten lå bagved burgeren

Deres løgkompot lød rigtig lækker, men da jeg først havde smagt et par enkelte stykker, manglede den faktisk meget for at gøre en god figur. Løgene smagte ikke af meget, var ikke syrlige eller søde, nærmere meget vandede.
En del af kompotten lå også bag burgeren, og altså ikke inden i, hvilket nok er fordi det er svært at holde det hele i burgeren når den skal være meget åben.

Bøffen manglede grillsmag og især saftighed. Bollen var lidt til den tørre side, og især fyldet manglede smag.
Der var intet surt i burgeren, og trøffelmayoen som den skulle være smurt med, smagte ikke af trøffel.

Burgeren gled ned, og bevares, den var ikke dårlig, men når jeg ved hvad niveau de odenseanske caféburgere har, blev jeg faktisk slemt skuffet.

 

Du finder Café Kræz her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
2.5

Samlet vurdering

Burgeren på Café Kræz, lever ikke op til definitionen på en god café burger. Jeg var skuffet over helhedsoplevelsen. Bøffen var gennemstegt og uden smag, fyldet var smagsløst og uden punch. Mayo’erne var alt for almindelige. Mangler du en lækker café burger i Odense, er der flere andre steder som vil være et bedre alternativ.