Café Chino

Min vurdering:
BBQ burgeren på Café Chino er en godkendt café burger, dog uden at brage igennem med en topkarakter. Bøffen var stegt okay, men var gennemstegt flere steder, og rosa nogen steder. BBQ-saucen var krydret, men mindede mest af alt om en spicy ketchup. Bollen var ret bastant, men ellers sød og smagfuld. Stemningen på Café Chino er dog helt i top.

Jeg har længe hørt meget godt om Café Chino, og må da også erkende at jeg har været på stedet flere gange, dog ikke de sidste to år, og derfor måtte det selvfølgelig være på sin plads at få anmeldt stedet.
Jeg allierede mig med en kammerat, og vi bestilte først en snackkurv til forret.

Snackkurv med fritter, løgringe, mozarella sticks og chili cheese tops

Jeg må indrømme at jeg ikke var synderlig imponeret over hverken maden eller serveringen. Jeg havde nok håbet på en fad, således det var præsenteret flottere. Når det så er sagt, så er deres fritter rigtig gode (den venstre kurv), men den anden kurv med mozarella sticks, chili cheese tops og løgringe, var fesen. Det lignede mest af alt noget som blot var kommet fra en pose og smidt i frituren.
En aioli og bbq dip var også med, og især deres aioli var god. Meget typisk smag for diverse café steder, og en mayo som de fleste mere eller mindre kan spise. Den var ikke overdøvet af hvidløg, hvilket kan være et plus for nogen.

Café Chinos BBQ-burger

Efter bestilling af forret, ventede vi lidt med hovedretten så det ikke blev noget forhastet noget, så efter en små tre kvarter, bestilte vi hver vores burger.
Min kammerat fik en Fynbo burger, som han synes var rigtig god.

Café Chinos Fynbo burger

Serveringen af burgerene var ret flot, og bestemt i den gode ende. Dog var jeg lidt ked af salaten som var snittet i lange tynde stykker – jeg vil ha hele salatblade tak, så min burger er nemmere og spise.

De to mayoer jeg havde bestilt var ganske fint. Især deres chiptole mayo var god røget, uden at være for meget. Aiolien var god, men kunne sagtens have fået lidt mere hvidløg.

Der var både iceberg, frisk agurk, tomat og rødløg i burgeren, som faktisk mere var overflødigt fyld for at fylde ud med noget. Baconen var “ekstra udstyr” til 9,00 kr.)

Samlet set, er burgeren fint skruet sammen, uden at have noget overraskende, anderledes eller andet som ville hive den en tand højere op. Det tyder på der er tænkt mere på en burger til alle, end hvad der kunne overraske. Dette er dog kendetegnet for de fleste café burgere, at det er meget traditionelle varianter de benytter sig af.
Café Chino er dog en god og meget hyggelig café. Stedet er velegnet hvis i er flere der er afsted og ønsker forskellige typer mad, men sådan er det selvfølgelig på alle caféer.
Café Chinos burger er på niveau med Eydes Gastro Pub, Froggy’s Café og Marcello’s.

Du finder Café Chino her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
3.3

Samlet vurdering

BBQ burgeren på Café Chino er en godkendt café burger, dog uden at brage igennem med en topkarakter. Bøffen var stegt okay, men var gennemstegt flere steder, og rosa nogen steder. BBQ-saucen var krydret, men mindede mest af alt om en spicy ketchup. Bollen var ret bastant, men ellers sød og smagfuld. Stemningen på Café Chino er dog helt i top.