Burger & Bun

Min vurdering:
Burger & Bun var et af de bedre burger steder i København på vores tur. Flere kalder det Københavns flotteste burgerlokaler. Den største overraskelse var deres mayo’er. En chili-mayo og en estragon-mayo var begge rigtig gode og tydeligvis hjemmelavede. Især den tørsaltede bacon gjorde et godt indtryk i deres American Burger med 170 gr. grillet bøf af øko oksekød, tørsaltet bacon,  BB egen mayosauce, syltede agurker, milde løg, cheddar, og iceberg lagt sammen i en hjemmebagt sesambolle.

Stedet var super hyggeligt, og klart en anderledes indretning, end hvad man kender fra en traditionel restaurant.
Der var hyggelige hjørner, og en masse forskellige møbler, borde og inventar som gjorde stedet meget hjemligt og hyggeligt.

Jeg bestilte en American Burger og der gik ikke længe inden den blev serveret, trods der var travlt denne aften.

“Hjemmelavede Pommes Frites” står der på deres hjemmeside og på deres menu kort. Det var dog ikke hvad vi fik serveret. Det var halve kartafler og kartaffelbåde blandet sammen. Jovist, de smagte godt, men jeg ville ikke kalde dem Pommes Frites. Og det er nu helst det jeg vil have til min burger.

Oksekød, tørsaltet bacon, BB egen mayosauce, syltede agurker, milde løg, cheddar, og iceberg i en hjemmebagt sesambolle

Burgeren og dyppelsen blev serveret i træskåle/fade og gjorde et flot indtryk på os. Udseende betyder meget når man skal have burger, og dette var bestemt en acceptabel servering.

BB’s American Burger

Smagen af bøffen var god og grillet, og bollen var sød og luftig, måske ikke den bolle jeg normalt foretrækker, men at den var hjemmelavet og smagte godt, gør at jeg faktisk synes den var fin til denne burger.

Flot servering af både dip og burger

At de bruger iceberg synes jeg måske er lidt kedeligt, men et meget traditionelt valg, men jeg kunne godt have tænkt mig en lidt mere spændende salat i burgeren, hvis jeg selv kunne vælge.
Deres mayo’er sad lige i skabet. De smagte rigtig godt, måde deres chili og deres estragon mayo. Især estragonen var en af de bedste estragon mayoer jeg har prøvet.
Fritterne minder desværre mest om hjemmelavede ovnkartafler, og jeg synes ikke helt det passede til burgeren som helhed, men smagen var ganske ok.
Burger & Bun er helt sikkert et sted jeg agter at besøge igen, og kan også give en Top Anbefaling med på vejen.

Du finder Burger & Bun her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fries
  • Skovbo anbefaler
4.4

Samlet vurdering

Burger & Bun var et af de bedre burger steder i København på vores tur. Flere kalder det Københavns flotteste burgerlokaler. Den største overraskelse var deres mayo’er. En chili-mayo og en estragon-mayo var begge rigtig gode og tydeligvis hjemmelavede. Især den tørsaltede bacon gjorde et godt indtryk i deres American Burger med 170 gr. grillet bøf af øko oksekød, tørsaltet bacon, BB egen mayosauce, syltede agurker, milde løg, cheddar, og iceberg lagt sammen i en hjemmebagt sesambolle.