Burger Anarchy

Min vurdering:
Stella Calvin burgeren fra Burger Anarchy sidder lige i skabet. Det er deres juli-burger og den er lavet med vildsvin, citrontimian mayo, kirsebær/løg kompot, squash fritter og hjertesalat.
Især burgerens kirsebær/løg kompot gør det rigtig godt.
En burger som oven i købet får en Top-anbefaling med på vejen.

Den nye “månedens burger” fra Burger Anarchy skulle prøvekøres. Stella Calvin (karakter fra serien Orange is the New Black) er navnet på deres juli-burger. Burgeren er med vildsvin, citrontimian mayo, kirsebær/løg kompot, squash fritter og hjertesalat.

Som med mange af deres burgere, er sammensætningen altid lidt speciel, og de kan godt lide at eksperimentere med lidt af hvert.
Jeg var spændt på hvordan deres kirsebær/løg kompot, skulle gøre sig til i burgeren.

Vi bestilte to starters, en gang rodfrugt chips og en gang urte-paneret kylling. Begge to var fine størrelse portioner til at starte med. I dette tilfælde bestilte vi en af hver, og delte så disse, så vi kunne smage lidt forskelligt.

Der gik cirka 10 minutter fra vi bestilte til vores starters kom, og da disse var spist, gik der ikke længe før burgerne kom. Deres rodfrugt chips er altid et hit for mig, og stort set ved hvert besøg, bestilles disse, da de ikke mætter så meget. Der skulle jo gerne være plads til at få hele burgeren ned.

Stella Calvin

 

Til burgeren havde vi bestilt deres hjemmelavede håndskårne fritter og en gang løgringe. Dertil trøffel mayo, chili mayo og citron/sennep mayo som alle tre var rigtig gode. Trøffel mayoen har en god smag af trøffel, uden at overdøve, citron/sennep mayoen har en afrundet smag, og et tvist af citron. Chili mayoen gav et lille spark, uden at overdøve smagen. Folk som ikke er til MEGET stærk mad, vil godt kunne spise denne chili mayo uden at føle den er for stærk.

Burger Anarchy er mit favorit burgersted og jeg har en forkærlighed for deres burgere, deres sides, og deres mayo’er. Det hele spiller og går op i en højere enhed. De skifter deres menukort 2 – 3 gange om året, og jeg venter spændt når de annoncerer kommende menu-skifte på facebook.

Min nye favorit: Stella Calvin

Tilbage til Stella. Jeg blev overrasket ved første bid. Kombinationen af vildsvin, kirsebær og sprød squash overraskede mig positivt. Tilsammen gav de en fed smagsoplevelse og ligger meget langt fra den “traditionelle” burger. Dette er for mig et stort plus, at man tør eksperimentere, især når det lykkedes så godt som denne version.

Det mest trælse ved månedens burger, er at den ikke er på kortet mere end 30 dage, og så ses den som udgangspunkt, ikke igen.

Med en vildsvin-bøf som er stegt sousvide, squash fritter som var sprøde og nærmest kunne forveksles med sprød bacon og den lækre kirsebær/løg kompot, var jeg en meget glad mand da jeg forlod Burger Anarchy meget mæt.
Burger Anarchy laver en ny månedens burger hver måned, og dette er helt sikkert en af mine nye favoritter.
Samlet pris for to personer inkl. starters,  sides, dip og drikkelse var 485,00 kr.
OBS: billederne i denne anmeldelse er fra to forskellige besøg. Jeg var så begejstret for burgeren at Burger Anarchy blev besøgt både d. 14. juli og igen d. 25. juli. 

Top-anbefaling til Stella Calvin burgeren fra Burger Anarchy

Du finder Burger Anarchy her:


 

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fries
  • Skovbo anbefaler
4.6

Samlet vurdering

Stella Calvin burgeren fra Burger Anarchy sidder lige i skabet. Det er deres juli-burger og den er lavet med vildsvin, citrontimian mayo, kirsebær/løg kompot, squash fritter og hjertesalat.
Især burgerens kirsebær/løg kompot gør det rigtig godt.
En burger som oven i købet får en Top-anbefaling med på vejen.