Burger Anarchy

Min vurdering:
Burger Anarchys nye menukort er under test, og denne gang blev Dexter Morgan udvalgt som den heldige. Desværre levede den ikke op til mine forventninger, hvor især den meget anonyme trøffel smag var årsagen.
Burgeren er som sædvanlig flot præsenteret, men jeg synes desværre den blev for “almindelig og kedelig” i smagen. Dermed ikke sagt den var dårlig, den var bare ikke så god som jeg havde forventet.

Eftersom mit favorit burger sted har fået nyt menukort, er det naturligvis med glæde at jeg besøger Burger Anarchy i øjeblikket. Denne gang blev det Dexter Morgan’s tur til at blive anmeldt.
Jeg må indrømme mine forventninger var høje til netop denne burger. Den seneste tid har jeg fået et stor svaghed for trøffel – især deres trøffelmayo er super lækker. Jeg har faktisk investeret i trøffelsalt derhjemme, så jeg kan nyde smagen på min mad hjemme.

Jeg er netop hjemvendt fra ferie, og dette havde min kone valgt skulle fejres med en overraskelses tur på Burger Anarchy (jeg er godt gift!) hvilket jeg var stærkt tilfreds med.

Nye starters

Vi startede med at bestille starters hvor jeg valgte deres Spicy Chicken Cheese Tops og konen valgte Pig’n’Nuts.
Der gik cirka 20 minutter før vores starters ankom, og servitricen var også nede forbi vores bord, og sige at de undskyldte ventetiden og at vores starters snart ville ankomme. Vi kom en søndag middag hvor de netop havde åbnet, og der var cirka 15 gæster på stedet, så det var altså ikke grundet travlhed. Men pyt, vi havde ikke travlt og vi følte ikke vi havde ventet længere end man burde.
Pig’n’Nuts var med svinekød på spyd (med fedt!) og peanuts og en peanutbutter skum til. Den smagte okay, men man skal være vild med fedt, da den ellers bliver for blævret.
Deres Spicy Chicken Cheese Tops var derimod et stort hit. Jeg har fået den en gang før, og den holder altså stadig. Også de syltede løg og peberfrugt gav en perfekt sammenhæng med de friturestegte “kyllinge-boller”.

Dexter Morgan som Burger Anarchy viser i deres menukort

Men efter cirka 10 minutter hvor vi kun lige netop var blevet færdig med vores starters, kom burgerne. Der havde vi håbet på i hvert fald lidt tid til at fordøje forretten inden hovedretten ankom.

Dexter Morgan in real life

Jeg er helt med på at der gøres ekstra meget ud af maden under fotoshoots, og jeg synes faktisk de rammer resultatet tilfredsstillende. Jeg var i hvert fald ikke skuffet over udseendet da burgeren ankom.

Oksekød, trøffel mayo, løg og marv marmelade, trøffelchips og hjertesalat

Jeg havde virkelig set frem til at sætte tænderne i denne burger da jeg virkelig har fået en kærlighed for trøffel. Ved første bid lagde jeg mærke til at den ikke smagte voldsomt meget af trøffel, hvilket undrede mig lidt.
Efter et par bider, gik det op for mig, at den nok ikke skulle smage mere af trøffel, hvilket gjorde det lidt skuffende for mig.
Bollen var som altid god, og salaten var frisk, bøffen stegt fint og smagte godt. Den manglede dog lidt grillsmag efter min mening.

Trøffelchips smagte mest som stegte løg, og var egentlig meget lækkert, i en lidt kedelig burger og måske som et alternativ til sprød bacon.
Min største overraskelse var dog løg og marv marmeladen, som jeg var meget spændt på at prøve. Smagen var god og nærmest karameliseret, hvilket gav associationer til karameliserede løg. En rigtig lækkert og anderledes påfund som bestemt gjorde at burgeren fik en god middelkarakter.

Samlet set en god dag på Burger Anarchy, dog uden at mine forventninger blev indfriet 100%.
Dexter Morgan er en god burger, men synes dog at samlet set, så manglede den lige det sidste for at være perfekt.
Som et afsluttende punkt, havde jeg også valgt trøffel mayo til mine fritter, og denne smagte heller ikke helt som den plejede (for svag trøffel smag), så måske dette har været årsagen til at burgeren ikke smagte så meget af trøffel som håbet.

Du finder Burger Anarchy her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
3.5

Samlet vurdering

Burger Anarchys nye menukort er under test, og denne gang blev Dexter Morgan udvalgt som den heldige. Desværre levede den ikke op til mine forventninger, hvor især den meget anonyme trøffel smag var årsagen.
Burgeren er som sædvanlig flot præsenteret, men jeg synes desværre den blev for “almindelig og kedelig” i smagen. Dermed ikke sagt den var dårlig, den var bare ikke så god som jeg havde forventet.