Burger Anarchy

Min vurdering:
“Loke” er månedes burger hos Burger Anarchy og forsøget på en juleburger er ikke så vellykket som jeg havde håbet. En god burger, men med lidt for kedelige smagsoplevelser. Jeg manglede julestemningen i burgeren, hvor man tidligere har valgt noget lidt mere traditionelt med blandt andet rødkål. Jeg kan denne gang ikke give en topkarakter til månedens burger.

December burgeren hos Burger Anarchy skulle naturligvis testes. Jeg fik aftale en burgerdate med to gode venner, og vi fik et bord en lørdag aften kl. 1930 hvor restauranten var godt besøgt.


Vi fik et bord, og to af os valgte månedens burger Loke, og sidste manden valgte en gang sliders. Derudover valgte vi alverdens forreter og sides. Her i blandt rodfrugtchips, paneret kylling, avokado fritter, dips, håndskårne og løgringe. (ALT FOR MEGET, men da vi gerne ville smage lidt af det hele, valgte vi at købe en masse forskelligt. Jeg bliver lige imponeret af deres rodfrugtchip og paneret kylling hver gang – det er super lækkert og noget jeg næsten altid vælger til forret. Deres avokadafritter er jeg knap så vild med. Avokado er generelt ikke mig, og derfor vil en fair bedømmelse af dem ikke være fair i dette tilfælde. Min ene kammerat der var med, var dog vilde med dem.

Vi snakkede også om, hvor mange gange jeg efterhånden havde besøgt Burger Anarchy, så vi fik fat i Daniel som er ejer, og spurgte om han kunne slå det op. 5 minutter efter kom han ned, smilende vel og mærke. 26 gange er det blevet til, hvor der er bestilt bord i mit nummer. Oveni kommer alle de gange jeg har besøgt stedet hvor jeg ikke har reserveret bord, eller en anden har reserveret bord. Dette er vel og mærke på godt og vel 2 år.

Loke: Lam, fermeteret hvidløgs mayo, røgede svampe, løgringe, mynte, sennep og hjertesalat.

Da vores mad ankom, lignede burgeren faktisk en tidligere bekendtskab. Nemlig deres Homer med løgringe. Loke er med lam, fermeteret hvidløgs mayo, røgede svampe, løgringe, mynte, sennep og hjertesalat. Både Homer og Loke er med løgringe, men her hører ligheden også op.


Den første bid var speciel. Mynten var en anderledes oplevelse, og noget som smager ret kraftig igennem når den bliver blandet med mad. Tankerne ledte os hen på en Mojito, hvilket ikke er super positivt når man er mig. Sennep’en derimod frygtede jeg rigtig meget, men den var hverken at få øje på, eller smage. Jeg var i hvert fald i tvivl om der overhovedet var sennep i.


Jeg var desuden meget spændt på at smage den fermeteret hvidløgsmayo. For dem som ikke ved hvad fermeteret betyder, kommer der lige et link her: FERMETERING Jeg synes dog ikke smagen var så kraftig som den normalt ville være med en almindelig hvidløgsmayo, og blev faktisk en smule skuffet over at smagen af hvidløg nærmest var ikke eksisterende.


De sprøde løgringe er altid et hit, og giver en god crunch i burgeren. Og jeg tager hatten af for Bruger Anarchy, endnu engang hiver en anderledes og faktisk spændende burger op af hatten. Jeg manglede dog noget mere smag, og var lidt ked af smagen af mynte som var for gennemtrængende.

Ikke det stod mindre, gled burgeren ned, og vi var enige om at det var en okay burger, men ikke noget vi skal prøve igen. Jeg er dog stadig vild med at komme på Burger Anarchy, og jeg ser frem til deres nye menukort som kommer i starten af det nye år.

Du finder Burger Anarchy her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fritter
  • Skovbo anbefaler
3.5

Samlet vurdering

“Loke” er månedes burger hos Burger Anarchy og forsøget på en juleburger er ikke så vellykket som jeg havde håbet. En god burger, men med lidt for kedelige smagsoplevelser. Jeg manglede julestemningen i burgeren, hvor man tidligere har valgt noget lidt mere traditionelt med blandt andet rødkål. Jeg kan denne gang ikke give en topkarakter til månedens burger.