Burger Anarchy

Min vurdering:
Homer burgeren har længe været én af mine favoritter på Burger Anarchy, og den skulle derfor naturligvis ikke snydes for en anmeldelse. Burgeren holder hele vejen igennem, selvom den er lidt mere “almindelig” end deres andre varianter. Bøffen er som altid fantastisk, og med byens lækreste og sprødeste løgringe, er man godt igang med en RIGTIG god burger. Burgeren får desuden en Top Anbefaling med herfra.

Tiden blev igen til at jeg skulle på Burger Anarchy. Denne gang med en kollega som næsten er lige så vild med stedet som jeg er.
Vi fandt hurtigt en dag og jeg havde mere eller mindre besluttet mig på forhånd for, hvad jeg skulle vælge på menuen. Valget blev en Homer som jeg efterhånden har smagt en del gange. Ikke desto mindre blev dette også valget denne gang, og faktisk blev det første gang siden jeg åbnede min blog.

Når jeg er på Burger Anarchy plejer jeg faktisk altid at starte med en lille let forret. Derfor må jeg lige anbefale deres rodfrugtchips som er super lækre og inderholder kartafler, rødbeder, gulerødder og vist nok også pastinak. Dertil er der lidt persille og en lækker mayo. Mayo’en der følger med er en estragon mayo som smager forrygende, men der er naturligvis også mulighed for at bytte mayo’en ud med en af de andre udgaver, hvis man ønsker det.

BA’s rodfrugtchips er vokset og er nu nok til to personer

Portionsstørrelsen på rodfrugtchips’ne er også vokset. De har fået et nyt serveringsfad, som gør at portionen nu er større og faktisk rigeligt til to personer.

Homer og Don Vito Corleone i baggrunden

Rød bøf, sprøde løgringe og bacon – what’s not to like?

Homer burgeren har, efter mine oplysninger, faktisk været på Burger Anarchy’s menukort siden de startede. Det er helt sikkert en af storsællerterne hos folkene bag Burger Anarchy, og hvorfor fjerne en burger der sælger godt?
De udskifter afte deres menukort, men Homer har altså formået at komme gennem nåleøjet hver gang – indtil videre.


Mange caféer bruger ikke tiden på at lave deres egne løgringe fx. Bollen kommer fra den populære Wendorff bager som ligger næsten lige over for Burger Anarchy.

Mums …

Burgeren er igen i dag meget lækker. Løgringene er sprøde, bollen lige som den skal være, bøffen perfekt sousvide stegt, frisk hjertesalat og en bbqmayo jeg stadig ikke er helt med på om jeg elsker eller synes er lidt for kedelig.
Men kombineret er Homer simpelthen et MUST TRY hvis du ligger vejen forbi Graverne 2 i Odense centrum.
Der er dog et lille men. Deres bacon er ikke sprødstegt, og havde det været i hvilken som helst anden burger havde jeg nok ikke været helt tilfreds. Men her gør det faktisk ingenting. Den bliver ikke tør, men bliver faktisk til et stykke bacon der er masser af smag i. Og fordi løgringene virkelig ER sprøde, så lægger man ikke mærke til at baconen ikke også er det. Jeg er sikker på det er et bevidst valg, men der kan altså være enkelte som ganske enkelt VIL have deres bacon sprødstegt.

Homer burgeren kan anbefales til de fleste. Den er ikke overkrydret og ikke stærk. Jeg kunne godt savne en smule mere “kick”, men dette kan heldigvis løses med deres chili mayo til de håndskårne fritter.


Alt i alt igen en god oplevelse på Burger Anarchy, og Homer burgeren er stadig en af mine favoritter af de mere almindelige varianter.
Hvis du endnu ikke har prøvet Homer på Burger Anarchy, kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger om at komme afsted og få den testet og den ender også med at få en Top Anbefaling med på vejen.

Denne Top-anbefaling gives til de steder jeg VIRKELIG vil anbefale alle at prøve

Top-anbefaling til Stella Calvin burgeren fra Burger Anarchy

Du finder Burger Anarchy her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
4.3

Samlet vurdering

Homer burgeren har længe været én af mine favoritter på Burger Anarchy, og den skulle derfor naturligvis ikke snydes for en anmeldelse. Burgeren holder hele vejen igennem, selvom den er lidt mere “almindelig” end deres andre varianter. Bøffen er som altid fantastisk, og med byens lækreste og sprødeste løgringe, er man godt igang med en RIGTIG god burger.Burgeren får desuden en Top Anbefaling med herfra