Burger Anarchy

Min vurdering:
Mr. Chang er navnet på Burger Anarchys søndags burger, bedre kendt som The Hangover burger. Burgeren gør sit arbejde godt, og de sprøde vinegar fries i burgeren gør det godt i spil med spejlægget. Trænger du til en seriøs god burger, så er Mr. Chang helt sikkert en smagsprøve værdig. Ikke deres bedste burger til dato, men ligger helt klart i toppen.

Selvom jeg er en hyppig gæst på Burger Anarchy, er det endnu ikke lykkedes mig at ramme en søndag, hvor humøret var til en Mr. Chang (oksekød, cheddar, bacon, tomat, spejlæg, BBQ sauce, BA mayo, skinny fritter m. vinegar, hjertesalat). I dag skulle det fejres at Danmarks herrelandshold i håndbold fik en plads i finalen, og lokkede derfor et sæt gode venner med, sammen med konen og jeg.

Pixiebogen, som er deres menukort

Vi bestilte lidt rodfrugt chips, som efterhånden er kotume når vi bestiller bord på Burger Anarchy, som vi kunne dele. Ellers bestilte bordet en Nacho Libre, 2 stk. Mr. Chang og en Austin Powers.

Efter små 5 minutter ankom vores rodfrugt chips. De er altid hurtige til at servere forret, og drikkelse. I forbindelse med vores bestilling havde vi også bestilt vand, og denne var faktisk gratis, hvilket de mange andre steder godt kunne lære lidt af.

Burgere ser flot ud på billedet, og deres burgere plejer nu at ligne kortet meget godt.

Mr. Chang

Og ganske rigtigt. Da burgeren kom på bordet, blev jeg i hvert fald ikke skuffet over synet. Æggeblomen var løbet ud, og det synes jeg faktisk ikke gjorde noget, da det lige fik mundvandet til at løbe en ekstra gang.

Austin Powers – månedens burger i august

Også synet af konens bestilte Austin Powers gjorde mig sulten, og fik også lov til at smage en bid. Hvis jeg skal beskrive månedens burger, som oven i købet mangler overbolle og stegt kød, så vil det beskrives som sommer. Salaten og de friske sommerbær, gjorde helt sikkert noget godt. Carpaccio er ikke min hafret, men synes faktisk det passede godt til burgere. Stort point for at prøve noget andet.

En seriøs hangover burger

Min første overraskelse over burgeren, var helt sikkert hvor krydret den var. Den smagte nærmest som om der var en sjat chili i deres BA mayo (de oplyser ikke hvad den indeholder). Heldigvis for mig holder jeg af stærk mad, så det gjorde bestemt ikke noget for mig, og selvom man er til stærk mad, kan den stadig sagtens spises, uden det er nødvendigt med et stort glas mælk ved siden af.

Mums

De første par bider var super lækre. En blanding af æg, kød, fritter og mayo gjorde komplimenterede hinanden rigtig godt. Fritterne var med vinegar, og er normalt ikke noget jeg er super vild med, men her i burgeren gjorde de det super godt, og jeg mener vidst også at have læst at eddike kan gøre noget godt for tømmermænd.

Bøffen var rigtig god og saftig, mens baconen godt kunne ha fået lidt mere farve

Halvvejs igennem burgeren var jeg ikke i tvivl. Den ville få en rigtig god karakter, og noget jeg vil anbefale andre at prøve. Min største anke var dog baconen, som godt måtte have fået en tur mere på panden, for at få både farve og sprødhed. Det ødelagde ikke oplevelsen, men det var lige et lille minus.

 

Jeg var tilfreds, mere end tilfreds, men alligevel formår burgeren ikke og sende mig helt op i skyerne og den formår heller ikke at få en top-anbefaling med på vejen. Men det betyder ikke det er en dårlig burger, og det betyder heller ikke jeg ikke ville vælge den igen. Den gør det rigtig godt, og ligger helt sikkert i den gode ende af burgere jeg har smagt, dog er der andre som lige er en tand bedre.

 

Du finder Burger Anarchy her:

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Mayo
  • Fries
  • Skovbo anbefaler
4.2

Samlet vurdering

Mr. Chang er navnet på Burger Anarchys søndags burger, bedre kendt som The Hangover burger. Burgeren gør sit arbejde godt, og de sprøde vinegar fries i burgeren gør det godt i spil med spejlægget. Trænger du til en seriøs god burger, så er Mr. Chang helt sikkert en smagsprøve værdig. Ikke deres bedste burger til dato, men ligger helt klart i toppen.