Burger Anarchy #TB16

Min vurdering:
Ted var den anden burger fra Burger Anarchy jeg testede til Tinderbox. En rigtig god burger med lidt bid hvis man er til det. Jeg vil dog foretrække Grunk udgaven frem for denne, men en rigtig god burger trods alt.

Som afslutning på en fed fredag, skulle jeg naturligvis lige teste Burger Anarchys anden burger som de havde taget med på Tinderbox. Den såkaldte Ted med chili og oksekød. Ted er ikke et nyt begreb for mig. De har tidligere haft både Ted og Ted 2.0 på deres menu kort i restauranten, så jeg vidste hvad jeg gik ind til. Besøgte deres foodtruck fredag nat, lige i slutningen af Volbeat koncerten. Ingen kø og min kammerat bestilte en Grunk. Desværre var de løbet tør for vildsvin, og fik den derfor med oksekød i stedet.

Ted

Smagen var som forventet rigtig god. Perfekt bøf og bolle, dog lidt “våd” så det svinede lidt da jeg spiste den. Jeg havde dagen forinden hørt at den skulle være MEGET stærk, men det var ikke min opfattelse. Jovidst – den havde da bid, men ikke “god-i-ørene” stærk. Nu er jeg også en stor fortaler for chili, så det kan naturligvis være derfor jeg synes den ikke var MEGET stærk.

Den var ikke helt på højde med Grunk burgeren, og heller ikke på højde med min tidligere favorit Ted 2.0. Men som festival burger, ligger den helt sikkert i den gode ende af skalaen.

Min kammerat fik som sagt Grunk udgaven med oksekød. Smagssammensætningen i denne version var RIGTIG god. Fik en bid af den og den sad lige i skabet !
Til info besøgte min far Burger Anarchy fredag kl 20:15 og der var der meget run på. 45 minutters ventetid, så prøv at kom når der er mindre kø lidt senere på aftenen.

facebookwebsitePin

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Skovbo anbefaler
3.7

Samlet vurdering

Ted var den anden burger fra Burger Anarchy jeg testede til Tinderbox. En rigtig god burger med lidt bid hvis man er til det. Jeg vil dog foretrække Grunk udgaven frem for denne, men en rigtig god burger trods alt.