Burger Anarchy

Min vurdering:
Leonidas er Burger Anarchys “påske” burger i april. Burgeren med lam er yderst vellykket og en overraskende god oplevelse. Kødet var saftigt, og vigtigst af alt, det smagte som lam skal smage. Derudover var de syltede peberfrugter og skalotteløg et godt valg. Sammensætningen af burgeren var god og meget velsmagende. Er du til lam vil jeg sende mine varmeste anbefalinger afsted mod april-burgeren, Leonidas.

Vanen tro, skulle jeg naturligvis teste månedens burger ud, på favoritstedet Burger Anarchy. Denne gang endda på min egen fødselsdag, så helt galt kunne det ikke gå. Ingen fødselsdag for mig uden burger, og derfor fik jeg lokket en kammerat med på Burger Anarchy.
Valget var nemt på forhånd, da jeg havde besluttet mig for jeg ville teste månedens burger ud, da jeg bestemt synes den lød meget spændende.

Som altid skulle vi have en lille starter, og jeg har helt bestemt fået en ny favorit. Tidligere var jeg vild med deres rodfrugt chips, og det er jeg såmænd stadig, men deres nye Spicy Chicken Cheese Tops har vundet mit hjerte. Kombinationen af syltede peberfrugt og skalotteløg, sammen med den godt krydret kylling og aiolien gør det til en perfekt sammensætning. Prøv den hvis du ikke allerede har prøvet den.

Leonidas med lam, mojo (rød peber pesto), ramsløgs mayo, aubergine, syltet peberfrugt & skalotteløg samt spinat.

Leonidas er med lam, mojo (rød peber pesto), ramsløgs mayo, aubergine, syltet peberfrugt & skalotteløg samt spinat.
Jeg har tidligere elsket deres D’artagnan burger, som også var med blandt andet lam, og derfor vidste jeg at dette godt kunne gå hen og blive noget for mig.

Som altid på Burger Anarchy er burgerne flot sammensat

Mojo (rød peber pesto) smagte rigtig godt, og udgjorde måske lidt den manglende ost som normalt er i en burger. Men den havde en god smag af parmesan ost, hvilket var rigtig godt. Auberginen var lidt mere anonym, og var efter min mening blot ekstra fyld uden den store smag.
Som i deres starter med kylling, var der i denne burger også syltede peberfrugt og skalotteløg, hvilket giver en helt specielt sur, sød smag.

Saftig lam, og lækker smag fra pesto og syltede peberfrugter og skalotteløg

I det samlede hele, er Leonidas en rigtig god burger, men den mangler lige det sidste for at få en top-anbefaling. Den kommer meget tæt på deres gamle D’artagnan med lam, men der var mere smag i den gamle burger med lam, squash fritter, chili & tomat relish, citron og senneps mayo, syltet citron samt ærteskud.
Alligevel vil jeg dog stærkt anbefale burgeren hvis du er til lam, den smager forrygende godt.

Du finder Burger Anarchy her:

 

 

SCORECARD
  • Bolle
  • Bøf
  • Fyld
  • Fritter
  • Mayo
  • Skovbo anbefaler
4

Samlet vurdering

Leonidas er Burger Anarchys “påske” burger i april. Burgeren med lam er yderst vellykket og en overraskende god oplevelse. Kødet var saftigt, og vigtigst af alt, det smagte som lam skal smage. Derudover var de syltede peberfrugter og skalotteløg et godt valg. Sammensætningen af burgeren var god og meget velsmagende. Er du til lam vil jeg sende mine varmeste anbefalinger afsted mod april-burgeren, Leonidas.