Mash

Min vurdering:
Mash er kommet til Odense, og deres bud på en burger er desværre ikke på højde med andre burgersteder i Odense. Bøffen som burde løfte burgeren til nye højder, var ikke bedre end andre steder. Der manglede fyld og fritterne var under middel. Chilifritter + chilimayo var et dårligt valg efter min mening og burgeren var smurt med en god sennep, men desværre var hele smagen i burgeren basseret på denne sennep, hvilket ødelagde oplevelsen lidt.

Forventningerne var store inden besøget på MASH (Modern American Steak House) og flere anmeldelser gjorde at jeg var sikker på at oplevelsen var alle pengene værd. Desværre viste det sig at være langt fra tilfældet.

Ved ankomst var der ikke mange gæster i restauranten og vi kom faktisk 15 minutter for tidligt, hvilket ikke gjorde noget. Vi blev budt velkommen med døråbner og tjenere som stod og ventede på at få lov til at servicere.

Vi blev vist vej til bordet, men inden vi nåede så langt blev vi tilbudt at få lagt vores jakker i et skab. Det takkede vi ja til – flot service.
Vi blev hurtigt vist menukortet, og da vi allerede vidste hvad vi skulle have, var det en nem omgang.
2 x burgere, 2 x cola, 1 x løgringe og 1 x chilicheese tops med bacon.

Ventetiden var mere end acceptabel og der gik ikke mere end 10 – 15 minutter til vores mad ankom. Der var selvfølgelig heller ikke travlhed, men det må siges at være mere end godkendt.

En fin portion fritter og en burger ved siden af. Fritterne var toppet med en indbagt løgring.
Ikke den flotteste servering jeg har fået, men nu er det som bekendt smagen der er vigtigst.

Chili fritter lød i mine øjne super lækkert. Desværre smagte de for meget af pulver, hvilket var synd. De var sprøde og varme, men der var for meget chilikrydderi på dem, hvilket ødelagde smagen af dem.
Derudover var der to mayo’er med. En ketchup og en chili mayo. Chilimayo’en var egentlig ganske fin, men når man vælger chilifritter og chilimayo, er der ikke meget smag tilbage, hvilket ikke harmonerede godt i forhold til hinanden.
Jeg er ikke ketchup fan, og ville hellere have haft en anderledes mayo ved siden af. Estragon, trøffel eller noget andet.

Og nu til det vigtigste, nemlig burgeren. Bollen var sød og luftig, og egentlig ganske ok, måske til den lidt kedelige side, men den kunne holde på fyldet og bøffen flot.
Bollen var smurt med sennep – alt for meget sennep. Hele burgeren vil jeg nærmest kalde en sennepsburger, hvilket egentlig er ok, men som deres bud på en god burger, synes jeg ikke det holder.
Lidt iceberg som var et lidt kedeligt valg, omend den foretrukne type salat i en burger verden over.
Sprød, MEGET sprød bacon som enkelte steder var meget hårdt og kunne give lidt ondt i ganen, hvilket ikke er godt nok.

Bøf med en fin smag, selvom den var tæt på gennemstegt

Bøffen var nok den del jeg havde set mest frem til. Hvis nogen skulle kunne lave den perfekte bøf, måtte det da være Mash.
Tjeneren spurgte os hvordan vi ville have bøffen stegt, og vi var begge enige om den skulle være medium.
Desværre var bøffen ikke medium, men faktisk tættere på gennemstegt. Heldigvis var kødet af en god kvalitet, så der stadig var saft og kraft tilbage, med en snert af grill smag. Dog synes jeg ikke at den samlet set, løftede burgeren op på et højere niveau.
Samlet set var burgeren under middel, og ikke pengene værd.

Med en samlet pris på 530,00 kr. var burgeren på Mash i den dyre ende, og samlet set hænger kvaliteten og prisniveauet for burgeren ikke sammen her.
Jeg var faktisk skuffet, og ville til enhver en tid foretrække en café burger på Marcellos eller Chino i stedet, og til en mere spiselig pris.

Du finder Mash her: